SprayTEC Üregtömítő Spray

A SprayTec üreg tömítés, barna, rendkívül hatékony viasz alapú üregmegőrző termék, különleges adalékokkal és oldószerekkel. Cseppmentes felhasználáshoz, azonnali feldolgozáshoz permetként vagy permetezésre kész tölcsér palackként, a szívólevegővel vagy légtelenített pisztollyal. A termék borostyánszínű, átlátszó réteget képez. Tartósan védi a karosszéria üregeit a rozsda ellen, és különféle fémtárgyak védelmére használható. A SprayTec üreg tömítés, barna, kiváló korrózióállósággal (DIN 53210SS szerint, sópermet-teszt 200 óra), kiváló áthatolhatósággal, különösen a nehezen hozzáférhető alkatrészeknél. Véglegesen védi a rozsdától, a fröccsenő víztől, az úti só és más időjárási hatások ellen. Megállítja a vízbejutást és elfojtja a létező nedvességet. A SprayTec üreges tömítés hő és hideg ellen hatékony, és 5 ° C és 35 ° C között használható. Érintésbiztos kb. 3-4 óra elteltével, 24 óra után keményre szárad. Az alkalmazási területek az összes karosszéria üreget jelentik, mint például küszöbök, üregek, ajtók, oldalsó részek, burkolatok stb.

Cikkszám: (500ml spray-doboz)
235 504

Cikkszám: (1000ml szórópisztoly-doboz)
235 554

Leírás

Tulajdonságok

Alkalmazás: Kiváló minőségű viasz alapú üreg tömítő spray. Kifejezetten cseppmentes és azonnali spray-ként történő feldolgozásra fejlesztették ki. Ideális minden karosszéria üreghez, mint pl. küszöbök, tartók, ajtók, oldalsó részek, burkolatok, burkolatok stb. A termék borostyánszínű, átlátszó réteget képez.

Alkalmazási mezők: Autók, teherautók, járművek, lakókocsik, tartályok, csónakok stb., Különösen javítás céljából

Termék előnyei: Különleges védelem a rozsda, a fröccsenő víz, az útsó és más időjárási hatások ellen. Kiváló korrózióállóság DIN 53210SS-sel, sópermet-teszt 200 óra. Kiváló tapadás, hatékonyan megakadályozza a vízbejutást és visszatartja a nedvességet. Kiváló átjárhatóság (különösen nehezen hozzáférhető helyeken). Hatékony védelmet nyújt hő és hideg ellen (5 – 35 ° C hőmérsékleten használható). Fémtárgyak védelmére is alkalmas. A permetező fúvóka és / vagy a hosszú permetezőcső lehetővé teszi a termék használatát még nehezen hozzáférhető helyeken is

Szárítási idő: 24 óra elteltével teljesen megszáradt. Érintésbiztos kb. 3-4 óra után.

Jegyzet: Használat előtt rázza jól 3 percig! Először ellenőrizze a spray-t! Fújja le a felületet több rétegben 20-30 cm távolságból keresztbevonattal. Óvatosan ragassza le azokat a területeket, amelyeket nem szabad lefújni. Ne permetezzen a motorra, a fogaskerekekre, a fékekre és a kipufogócsőre. Ne kezelje permetezőolajjal. A kezelt felületet alaposan meg kell tisztítani az olajtól, a kátránytól és a maradék viasztól. Az autó karosszériáján lévő fröccsenést azonnal benzines vagy lakkbenzinbe átitatott ruhával távolítsa el. Használat után fordítsa meg a kannát fejjel lefelé és permetezzen, amíg a szelep ki nem ürül. Tisztítsa meg az összes használt eszközt.