SprayTEC Rozsdaoldó Spray

A SprayTec rozsdaoldó spray egy nagyon hatékony, univerzális rozsdatisztító, nagy áthatolhatóságú, amely áthatol a legkisebb repedésekben és üregekben, hogy hatékonyan kiszabadítsa a rozsda csavarjait, anyáit, zsanérokat stb. Különleges adalékok biztosítják a nedvesség behatolását és elnyomását. A SprayTec rozsda oldószer spray tartósan megakadályozza a korróziót, megakadályozza a súrlódást, kiküszöböli a csavarokat, lazítja a csavarokat, szelepeket stb. A SprayTec rozsda oldószer spray tartósan eltávolítja a szennyeződést és megkeni az összes mozgó alkatrészt. A termék univerzálisan felhasználható az autóipar, motorkerékpár, kereskedelem, ipar, valamint szabadidő és hobbi területén.

Cikkszám: (400ml)
235 013

Leírás

Tulajdonságok

Alkalmazás: Nagyon hatékony, univerzális rozsdatisztító. Magas áthatolhatóság a kis repedésekben és üregekben

Alkalmazási területek/felületek: Autó, motorkerékpár, műhely, kert, hobbi, háztartás, mezőgazdaság, ipar stb.

Termék előnyei: Véglegesen eltávolítja a szennyeződéseket és a rozsdát. Laza rozsdás alkatrészekhez használható, mint pl. csavarok, anyák, zsanérok, csavarok, szelepek. Megakadályozza a súrlódást és megállítja a korróziót. Megszünteti a nyikorgást. Behatol és elfojtja a nedvességet. Kenje be a mozgó alkatrészeket. Legjobb áthatolási tulajdonságok. A permetezőfejen lévő kis permetezőcső lehetővé teszi a pontos permetezést.

Megjegyzés: Rázza fel jól használat előtt. Először ellenőrizze a spray-t. A kezelt felületeket egyenletesen kell permetezni kb. 20-25 cm távolságból. Súlyos rozsda esetén ismételje meg a permetezést. Használat után fordítsa meg a kannát fejjel lefelé és permetezzen, amíg a szelep teljesen kiürül