SprayTEC Szuper Habtisztító Spray

A SprayTec szuper habtisztító spray egy nagyon hatékony, gyorsan száradó habtisztító, amely hatékonyan tisztítja az üveget, a festett felületeket, a műanyagot, a kárpitokat, a gumit, a krómot és a porcelánt a berakott rovaroktól, zsíroktól, szennyeződésektől, nikotin foltoktól és madár ürülékektől stb. Univerzálisan használható. autó, iroda, háztartás és műhely területeken. A nagy tisztítóképesség garantálja a kristálytiszta ablakot, a tükröket, a fényszórókat stb. Az autó belsejében kiválóan alkalmas az ülések, a padló, az ajtó- és mennyezeti burkolatok, valamint a keréktárcák alapos tisztítására. A SprayTec habtisztító spray kellemes, friss aromával rendelkezik, és kompatibilis minden gumi- és műanyag típusával.

Cikkszám: (500ml)
235 020

Leírás

Tulajdonságok

Alkalmazás: Rendkívül hatékony, gyorsan száradó habtisztító számos felhasználási területen belül és kívül.

Alkalmazási területek/felületek: Autó, pl. ülések, ajtó- és mennyezeti burkolatok, keréktárcsák, fényszórók, ablaküvegek stb. irodai és háztartási, pl. műanyag, kárpitozás, gumi, üveg, porcelán, tükrök stb. műhely és ipar, pl. szennyeződés, króm, festett felületek, zsír stb.

Termék előnyei: Egyetemes, fantasztikus tisztítóhatás. Kompatibilis az összes gumi- és műanyag típustal. A rátapadt rovarok hatékony eltávolítása. A nikotinfoltok és a madár ürülék megbízható eltávolítása. Kellemes friss illata van.

Megjegyzés: Rázza fel jól használat előtt. Először ellenőrizze a spray-t. Permetezze be a SprayTec Szuper Habtisztítószert 20-30 cm távolságrról, hagyja rövid ideig hatni, és dörzsölje vagy polírozza egy ruhával. Makacs szennyeződés esetén ismételje meg a permetezést. Használat után fordítsa meg a kannát fejjel lefelé és permetezzen, amíg a szelep teljesen kiürül.