Folyékony Króm Hatás

Izgalmas krómhatások – 2 egyszerű lépés

Ez a folyékony króm megjelenésű festék elegáns és igényes, a fémrészecskék magas százalékának köszönhetően. A belton special folyékony króm kopásálló, ezért hosszú ideig megőrzi fényes megjelenését.

A folyékony króm stílusos hatása egy 2 rétegű felépítés: folyékony króm fekete alapozó + folyékony króm hatású festék. A fémrészecskék biztosítják ezt a nagyszerű hatást. A belton folyékony króm hatás kopásálló és hosszú távú fényes hatást kínál. Ne lakkozza!

Leírás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tulajdonságok

– Alkalmazás: A belton special Liquid Chrome a mindennapi tárgyaknak egy nagyon különleges folyadékkróm megjelenést kölcsönöz, amelyet egy kétrétegű szerkezetben lehet elérni. Kérjük, vegye figyelembe a festék szerkezetére és a szórással kapcsolatos információkat!

– Termék előnyei: Folyékony króm megjelenés, Kiváló minőségű fém króm-ezüst hatás, A fajlagos fém részecskék magas százaléka, Nagyon sima alkalmazási tulajdonságok és gyors száradás, Magas kopásállóság, Különleges hatást fejt ki a mindennapi tárgyakra, A folyékony króm hatás kétrétegű struktúrában érhető el (1–2. Lépés)
Ne lakkozza! Kérjük, vegye figyelembe a festék szerkezetére és a szórással kapcsolatos információkat

– Kötőanyag alap: Speciális akrilgyanta

– Permetezés: 1. belton special alapozó: 2-3 keresztbevonat kb. 40-50 μm, 2. belton special folyékony króm: 2-3 keresztbevonat kb. 30–40 µm, 3. Ne lakkozza!

– Permetezési távolság: 15-25 cm

– Szárítási idő: 1. belton special alapozó: kb. 20 perc (folyékony króm bevonása előtt), 2. belton special folyékony króm: kb. 24 óra után (a festett tárgy száraz-kemény)

– Folyékony króm: porszáraz: 20 perc múlva, gyorsan kezelhető: 60 perc elteltével, száraz-kemény: 24 óra elteltével

– Átfestés: önmagával: bármikor

– Kérjük, vegye figyelembe a következő festékszerkezetet a belton special rendszerben:

Festék felépítése: 1. lépés: belton special alapozó, 2. lépés: Különleges folyékony króm hatás, 3. lépés: Ne Lakkozza!
Hogyan: 1. lépés: Az alapréteget az egész tárgyra fel kell hordani 2-3 keresztrétegben., 2. lépés: 3-4 vékony réteg folyékony krómot felhordunk a száraz alapozóra, 3. lépés: Ne lakkozza!

– Megjegyzés: A flip-flop hatás csak akkor érhető el, ha először egy belton special fekete alapréteggel (Cikkszám: 329 001) alapozzák be (figyelembe kell venni a 2 festékszerkezetet). Ne permetezzen műanyaggal bevont tárgyakra, mert a festék megemelkedhet. A műanyag felületet (pl. polipropilént, polietilént) belton basic műanyag tapadási alapozóval kell alapozni (cikkszám: 323 505). Nem lehet felüllakkozni, különben a különleges krómhatás elveszik.