Rozsda Átalakító Spray

Rozsda átalakító és epoxi alapozó egyben. Hobbi, dekorációs és kereskedelmi alkalmazásokhoz. Egyszerűen permetezze át az átlátszó hatóanyagot közvetlenül a rozsdára. Először távolítsa el a laza rozsdát. A rozsda fekete-szürke védőréteggé alakul, amelyet száraz állapotban 1K fedőréteggel lehet bevonni. Hatékony rozsdajavítás minden fémlemezre, vasfémre és acélra – mindezt egy egyszerű permetezőflakonban.

Leírás

 

 

 

Tulajdonságok

– Alkalmazás: A rozsda hatékony átalakításához és a fémfelületek (pl. Acél, acéllemez, vasfémek stb.) egyidejű alapozásához. Egyszerűen permetezzen be a belton rozsda átalakítójával. A rozsda fekete-szürke réteggé válik, és a rozsda megjavul. A területet kiszáradás után 1K fedőréteggel (színes árnyalatúval) át lehet festeni.

– Termék előnyei: rozsda átalakító és alapozó, Nagyon hatékony, Hatékony rozsdajavítás, Egyszerű és könnyen használható, Ideális hobbi, dekorációs és kereskedelmi célokra, Festhető 1K fedőréteggel (színárnyalat)

– Kötőanyag alap: Különleges gyanták

– Permetezés: 3-4 vékony réteg: kb. 20 – 30 μm

– Permetezési távolság: 10 – 20 cm

– Szárítási idő: Teljesen száraz: kb. 12 – 24 óra, 24 órán belül átfesthető

– Újrafestés: önmagával: bármikor, 1K fedőréteggel (színárnyalat): 24 órás szárítási idő után.

– Festék szerkezete: Fém: 1. belton basic rozsda átalakító spray, 2. 1K fedőréteg (színárnyalat). Ajánljuk a belton spectRAL-t., 3. belton lakk minden effektushoz (opcionális)

– Megjegyzés: A munka megkezdése előtt tisztítsa meg a festendő felületet vagy tárgyat, és távolítsa el az összes zsírt. Távolítsa el a laza rozsdát! Ne permetezzen szintetikus gyantával bevont felületekre, mert a festék megemelkedhet.