SprayTEC Szilikon Spray

A SprayTec szilikon spray egy kiváló minőségű, beltéri és kültéri ápolási és karbantartási termék, amelyet színtelen kenési, elválasztási és ápolószerként használnak. A SprayTec szilikon spray gondoskodik arról, védelmet nyújt, kenet és szigetel, anélkül, hogy az alkatrészek zsírosak lennének, és nem tapadó, nagyon tartós kenőfóliát képez. Kiküszöböli az ellentétes és nyikorgó zajokat, kenje a görgőket és a vezetőket, megtartja a gumit elasztikusan (nincs tapadás vagy fagy), orvosolja a súrlódási problémákat, védi és impregnálja. Ideális autó, motorkerékpár, szabadidő, dekoráció, kerti felszerelések és háztartási területeken. Univerzálisan használható gumi, műanyag, bőr, vinil, fa, üveg és fém alkatrészekre. Visszaállítja a műanyagok eredeti megjelenését.

Cikkszám: (400ml)
235 001

Leírás

Tulajdonságok

Alkalmazás: Színtelen ápolási és karbantartási termék autó, motorkerékpár, szabadidő, dekoráció, kert és háztartás területén.

Alkalmazási mezők: Univerzálisan használható gumi, műanyag, bőr, vinil, fa, üveg és fém alkatrészekre, beltérben és kívül.

Termék előnyei: Védi és impregnál, kenőanyagok (például görgők, vezetők). Tartós kenőfóliát képez és szigetelés nélkül zsírosodik. A súrlódási problémákat orvosolja. Megtartja a gumit elasztikusnak (nem tapad és nem fagy). Visszaadja a műanyagok eredeti megjelenését. Tisztán tartja a fűnyírókat és a kerti készülékeket. Beltéri és kültéri használatra

Megjegyzés: Rázza fel jól használat előtt. Először ellenőrizze a spray-t. A kezelt részeket és felületeket egyenletesen szórja vékony rétegekkel, és lágy ruhával ossza szét a felületre. Használat után fordítsa meg a kannát fejjel lefelé és permetezzen, amíg a szelep teljesen kiürül.