Cink-Alu Spray

Cink-alumínium speciális spray-festék a korrózióval szembeni galvanizált anyagok és fémek korróziójának megakadályozására, mint például csövek, szellőztetőberendezések, acél felépítmények stb. A termék katódos rozsdavédelmet és jó elektromos vezetőképességet biztosít.

Leírás

 

 

 

Tulajdonságok

– Alkalmazás: Különleges korrózióvédelem a rozsdaálló fémekre, például csövek, szellőztetőberendezések, acél felépítmények stb. hegesztett kötések festésére horganyzott anyaggal.

– Termék előnyei: Kifejezetten horganyzott anyagokhoz és fémhez, Rendkívül hatékony korrózióvédelem, Festés hegesztett kötések felett, Katódos rozsdavédelem és elektromos vezetőképesség, Időjárásnak kitett épületekhez, Közvetlenül a cinkre felvihető, Gyorsan szárad, Nagyon gazdaságos

– Kötőanyag alap: Speciális bevonógyanta

– Permetezés: 2-3 keresztbevonathoz: 40-50 μm

– Permetezési távolság: 15-25 cm

– Szárítási idő: porszáraz: kb. 15 perc, gyorsan kezelhető: kb. 30 perc, száraz-kemény: kb. 12 óra után

– Újrafestés: Önmagával: bármikor

– Festék szerkezete: 1. belton basic CinK-Alu spray, 2. Felső rétegek / belton festék (opcionális)

– Megjegyzés: Alapozás előtt tisztítsa meg, zsírtalanítsa és távolítsa el a rozsdát a festendő tárgyakról. A festék optimális tapadásának biztosítása érdekében az alapozás előtt és után csiszolja meg a felületet. A festendő felület legyen tiszta, száraz és zsírmentes. Ne permetezzen szintetikus gyantával bevont felületekre, mert a festék megemelkedhet.