SprayTEC Ragasztó Spray

A SprayTec spray a ragasztón egy nagyon hatékony, sokoldalú ragasztó, amelyet szerelési, tapadási és kontakt ragasztóként használnak számos alkalmazásra olyan anyagokra, mint hab, műanyag, gumi, bőr, textil, fémek, festett fémlemez, fa, üveg gyapjú, nemez, karton, poliészter, kerámia és még sok más. Tartós és erős tapadás. A SprayTec spray a ragasztóra gyorsan és megbízhatóan tapad, egyszerűen és tisztán használható.

Cikkszám: (400ml)
235 050

Leírás

Tulajdonságok

Alkalmazás: Kiváló minőségű, univerzális körkörös ragasztó, szerelési, tapadási és kontakt ragasztóként való felhasználásra számos alkalmazáshoz.

Alkalmazási felületek: Hab, műanyag, gumi, bőr, textil, fémek, festett fémlemez, fa, üveggyapot, nemez, karton, poliészter, kerámia és még sok más.

Termék előnyei: Univerzális sokoldalú ragasztó. Megbízhatóan és gyorsan ragaszt. Univerzális az összes fent említett anyaghoz. Gyorsan és megbízhatóan ragaszt. Gyakorlati és egyszerű használat.

Megjegyzés: Rázza jól kb. 30 másodpercig használat előtt. Először ellenőrizze a spray-t. A ragasztót egyenletes keresztrétegekben mindkét felületen, amelyet meg kell ragasztani hordja fel. Kb. 5 percig szorosan nyomja össze a két részt a megfelelő helyzetben. Ha csak az egyik oldal van ragasztással borítva, akkor a feszültség tapadása nem tud megtapadni. Használat után fordítsa meg a kannát fejjel lefelé és permetezzen, amíg a szelep teljesen kiürül.