SprayTEC Fehér Zsír Spray

A SprayTec fehér zsír permet hőálló (+ 120 ° C-ig) nagyteljesítményű kenőzsír az összes mozgó alkatrész, csúszópont, súrlódási terület kenésére, és biztosítja a kezelt tárgyak funkcionális képességét és hosszú élettartamát. A SprayTec fehér zsír spray víztaszító és különleges rozsdavédő adalékanyagokkal rendelkezik, amelyek nagyon jó korrózióvédelmet biztosítanak. Ez a rendkívül hatékony kenés véglegesen kiküszöböli a nyikorgást. Univerzálisan felhasználható például autó- és motorkerékpárokhoz, pl. autó tető, vonóhorog, golyóscsapágyak, csuklós kötések, bütykös tengely az ipari és a magánszektorban, mint pl. zárak, zsanérok, fogaskerekek, láncok, fogaskerekek, futósínek, csónakok, lakókocsik, napernyők stb.

Cikkszám: (400ml)
235 011

Leírás

Tulajdonságok

Alkalmazás: Nagyteljesítményű kenőzsír az összes mozgó alkatrész kenéséhez. Rendkívül hatékony kopás- és korrózióvédelem.

Alkalmazási területek/felületek: Gépjármű- és motorkerékpár, tető, vonóhorog, csuklós csatlakozók, csapágyak, bütyköstengelyek ipari és magánszektorban, mint pl. zárak, zsanérok, fogaskerekek, láncok, fogaskerekek, futósínek, csónakok, lakókocsik, napernyők stb.

Termék előnyei: Univerzálisan használható minden mozgó alkatrészhez. Nagyon jó állandó kenési tulajdonságok. Kiváló minőségű rozsdavédő adalékokat tartalmaz. Tartósan védi a korróziót és a kopást. Megakadályozza és kiküszöböli a nyikorgást. Víztaszító. A permetezőfejön lévő kis permetezőcső lehetővé teszi a pontos permetezést.

Megjegyzés: Rázza fel jól használat előtt! Először ellenőrizze a spray-t! Permetezzen egyenletesen és óvatosan a kezelt felületekre kb. 20-30 cm távolságból!mHasználat után fordítsa meg a kannát fejjel lefelé és permetezzen, amíg a szelep teljesen kiürül.