PTFE Spray

A SprayTec PTFE spray egy keményen száradó teflon alapú (DuPont) állandó elválasztó, kenő és blokkoló anyag. A termék víztaszító, zsír nélkül, és állandó védelmet biztosít az ipari és műhelyi gépek és rendszerek minden mozgó és merev része számára. A SprayTec PTFE-Spray nagyon hőálló (-20 ° C – + 80 ° C), és olyan területeken használható, ahol extrém mechanikai terhelések és magas hőmérsékletnek vannak kitéve. A SprayTec PTFE spray kiváló korróziógátló tulajdonságokkal rendelkezik, és műanyagokon is használható. Ideális ipari alkalmazásokhoz, például hajtóművekhez, gépekhez, motorokhoz, láncfűrészekhez, csapágyakhoz, szerszámokhoz, menetekhez, fiókokhoz, műszerekhez – autó, motorkerékpár és szabadidő területén is alkalmas.

Cikkszám: (400ml)
235 030

Leírás

Tulajdonságok

Alkalmazás: Keményen száradó teflon alapú állandó elválasztó, kenő és blokkoló anyag. Állandó védelem az ipari és műhelyi gépek és rendszerek minden mozgó és merev részéhez, amelyek szélsőséges hőmérsékleteknek vannak kitéve.

Alkalmazási területek/felületek: Ipari alkalmazások, például hajtások, gépek, motorok, láncfűrészek, csapágyak, szerszámok, menetek, fiókok, műszerek. Autó, kerékpár és szabadidős terephez is alkalmas.

Termék előnyei: Állandó hosszú távú védelem. Nagy mechanikai terhelésekhez. Jó és állandó kenési tulajdonságok. Kiváló korróziógátló tulajdonságok, műanyagokhoz is alkalmas. Zsír nélküli és vízlepergető.

Jegyzet: Szintetikus anyagokon történő felhasználás előtt ellenőrizze az ellenállást tesztekkel. Rázza fel jól használat előtt. Először ellenőrizze a spray-t. A kezelt felületeknek tisztának, száraznak, zsír- és rozsdamentesnek kell lenniük. Több rétegben alkalmazható; minden rétegnek először meg kell száradnia. A tiszta ruhával végzett polírozás javítja a termék fent említett tulajdonságait. Használat után fordítsa meg a kannát fejjel lefelé és permetezzen, amíg a szelep teljesen kiürül.