SprayTEC Féktisztító Spray

Rendkívül hatékony speciális tisztítószer minden fék- és tengelykapcsoló-alkatrészhez. A SprayTec féktisztító spray egy aktív speciális tisztítószer, amely hatékonyan eltávolítja az olajat, zsírokat, szennyeződéseket, fékfolyadékot és más makacs szennyeződéseket, például savakat. Garantálja az alkatrészek alapos tisztítását és gyors további feldolgozását és / vagy összeszerelését, mivel nem hagy maradékot. Ideális fékvezetékek, féktárcsák, fékhengerek, tengelykapcsoló és sebességváltó alkatrészek tisztításához. A SprayTec féktisztító eltávolítja az újrafestett kenőanyagot a csuklópántokból és a csuklós csatlakozásokból, és gyorsan megtisztítja az érintkezőket, a porlasztókat, az indítókat, a generátorokat, a benzines szivattyúkat és az elektromos csatlakozásokat a motortérben. A SprayTec féktisztító műanyagokra és gumira is használható, nem támadja meg a polisztirént, és a Szövetségi Környezetvédelmi Hivatalnál regisztrálva van.

Cikkszám: (500ml)
235 021

Leírás

Tulajdonságok

Alkalmazás: Speciális tisztítószer a fékvezetékek, féktárcsák, fékhengerek, tengelykapcsoló és sebességváltó alkatrészek alapos tisztításához.

Alkalmazási mezők: Fékek, tengelykapcsoló és sebességváltó alkatrészek, önindítók és generátorok, porlasztók, benzinszivattyúk, motor alkatrészek, a motortérben lévő elektromos csatlakozások, csuklópántok, csuklós csatlakozók, üveg és fém a ragasztás előtt.

Termék előnyei: Gyorsan eltávolítja az olajat, zsírokat, szennyeződéseket és a fékfolyadékot. Eltávolítja a makacs szennyeződéseket (például savakat). Eltávolítja az újrafestett kenőanyagot. Lehetővé teszi a gyors további feldolgozást és / vagy összeszerelést. Használható műanyagokon és gumikon is. Nem hagy maradékot. Klórozott oldószerektől mentes. Nem támadja meg a polisztirolt. Regisztrálták a Szövetségi Környezetvédelmi Hivatalnál. A permetezőfejen lévő kis permetezőcső lehetővé teszi a pontos permetezést.

Megjegyzés: Rázza fel jól használat előtt. Először ellenőrizze a spray-t. Intenzíven permetezzen a szennyezett részekre, és hagyja, hogy az oldószer kifolyjon vagy elpárologjon. Súlyos szennyeződés esetén ismételje meg a műveletet. Használat után fordítsa meg a kannát fejjel lefelé és permetezzen, amíg a szelep teljesen kiürül.