Graffiti Eltávolító Spray

A graffiti, a sérült festékrétegek és a vandalizmus nyomai eltávolításához különféle felületeken. Permetezzen közvetlenül a megfelelő területre 20 cm távolságból, majd kefével és vízzel öblítse le. Ha szükséges, ismételje meg!

Leírás

 

 

 

Tulajdonságok

– Alkalmazás: Eltávolítja a graffitit, az esetleges hibákat és a vandalizmus okozta károkat a különféle felületeken, mint pl. beton.

– Termék előnyei: egyszerűen, gyorsan és alaposan eltávolítja a graffitit, a helytelen festékrétegeket stb, Specifikus hatóanyag-kombináció enyhe, nem agresszív oldószer alapján, Kiváló behatolás és felszabadító teljesítmény, Különféle felületeken használható, Egyszerű gyakorlati alkalmazás permetezőflakonnal, Nagyon gazdaságos

– Kötőanyag alap: Különleges hatóanyag-kombináció

– Permetezés: szórjon közvetlenül a tisztítandó területre 15-25cm távolságból.

– Szárítási idő: Ne hagyja száradni! Nedvesen dolgozzon a felületen, és mossa le a szennyeződést, majd öblítse le vízzel. Ha szükséges, ismételje meg a folyamatot!

– Újrafestés: Amint a felület tiszta, száraz, zsírmentes és festésre kész

– Festék szerkezete: 1. belton basic graffiti eltávolító, 2. Alapozók / belton alapozó spray-k, 3. Festék / belton spray-festékek (színárnyalat)

– Megjegyzés: Hagyja hatni kb. 3-5 percig . Folyamatosan kefével távolítsa el a szennyeződést. Bő vízzel öblítsük le. Ha szükséges, ismételje meg a folyamatot. Ha a termék szembe kerül, bő vízzel alaposan öblítse le és forduljon orvoshoz. Használat után alaposan mosson kezet bő vízzel. Kérjük, vegye figyelembe a címkén szereplő információkat.