SprayTEC Elektrovédő Spray

A SprayTec elektrovédő spray egy nedvességmentes érintkezőzsír, amelyet kifejezetten az autóelektronika és az elektronikus rendszerek számára fejlesztettek ki az elektromos és elektronikus rendszerek állandó védelme érdekében. Hatékony védelmet nyújt a nedves, szennyeződés, zsír, por, oxidáció és réz korrózió ellen. A SprayTec elektrovédő spray hőszigetelő anyagként szolgál, hogy megakadályozza a kúszóáramot és az áramütéseket. A termék nagyon jó tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, és kiváló védelmet nyújt az érintkezés, nedvesség és kopás ellen. Megakadályozható az érintkezők rezgései és kopása. Semleges a műanyagoknál. Hőmérsékleti tartomány -50 ° C-tól + 180 ° C-ig. A SprayTec elektrovédő spray sokféle célra felhasználható: Védi az érintkezőket, csatlakozásokat, vezetékeket, az energiaátmenetet és a kapcsolómechanizmusokat. Autó, motorkerékpár és szabadidő területén is használható.

Cikkszám: (400ml)
235 003

Leírás

Tulajdonságok

Alkalmazás: Gőzmentes kontaktzsír az elektromos és elektronikus rendszerek védelmére. Állandó védelem nedves, szennyeződés, zsírrétegek, rozsda, por ellen

Alkalmazási területek: kocsi, motorkerékpár, szabadidő

Termék előnyei: Rendkívül hatékony védelem a zsír, szennyeződés, rozsda ellen. Minden típusú elektromos érintkezőt védi és gondozza. Kifejezetten autó elektromos és elektronikus rendszerekhez kifejlesztett termék. Semleges a műanyagoknál. Védi az öregedés, az oxidáció és a réz korrózió ellen. Megakadályozza a rezgéseket és ezért az érintkezők kopását. Szigetelő anyagként megakadályozza a kúszóáramot és az áramütéseket. Nagyon jó kopásvédelem. Hőmérsékleti tartomány -50 ° C-tól 180 ° C-ig. Nagyon jó védelem a külső ágensek ellen. Nagyon gazdaságos.

Megjegyzés: Rázza fel jól használat előtt. Először ellenőrizze a spray-t. A kezelt felületeknek tisztának, száraznak, zsír- és rozsdamentesnek kell lenniük. Permetezzen vékonyan a tiszta érintkezési pontokra kb. 20-25 cm távolságból.