Hőálló Festék – 650 ° C-ig

Hőálló 650 ° C-ig, ez a termék magas hőmérsékletnek kitett alkatrészek, például tűzhelycsövek, tűzhely vagy kémények festésére alkalmas. A spaciális hőálló festék beltéren és kültéren is használható. Autókhoz, kétkerekűekhez, pl. a kipufogórendszeren.

Leírás

 

 

 

 

 

 

Tulajdonságok

– Alkalmazás: 650 ° C-ig ellenálló festék olyan tárgyakhoz és alkatrészekhez, amelyek nagyon magas hőmérsékletnek vannak kitéve, mint pl. tűzhely csövek, burkolatok. Autókhoz is használható, pl. kipufogórendszerekhez

– Termék előnyei: Speciális hőálló spray-festék, Hosszú távú védelem és színes frissítés, Hőálló 650 ° C-ig, Ellenálló és nagy felületi keménység, Jó fedőképesség és gyorsan szárad, Nagyon jó alkalmazási tulajdonságok és könnyen feldolgozható, Autókhoz, motorokhoz, kipufogórendszerekhez stb. is felhasználható, Lassan melegítse fel, mivel a festék csak 250 ° C-on keményedik

– Kötőanyag bázis: Szilikon gyanták

– Permetezés: 3-4 keresztbevonathoz: kb. 30–40 µm (hordjon fel több vékony réteget, permetező rétegenként legfeljebb 30 μm)

– Permetezési távolság: 15-25 cm

– Szárítási idő: porszáraz: kb. 30 perc., gyorsan kezelhető: kb. 60 perc, száraz-kemény: A festék csak +250 ° C feletti hőmérsékleten keményedik. Lassan melegítse fel!

– Átfestés: önmagával: bármikor

– Festék felépítése: 1. belton special hőálló festék

– Megjegyzés: Ne használjon alapozókat, mert nem hőállóak! A festék csak 250 ° C-on szilárdul meg. Lassan melegítse fel! Ne permetezzen szintetikus gyantával bevont felületekre, mert a festék megemelkedhet! A tárgyakat csak hidegen szabad festeni!