Beton Hatás

Kiváló minőségű, beton hatású spray-vel díszítő beton megjelenéshez. A speciális spray sokféle felületen használható beltéri és kültéri felhasználásra. A beton hatás tipikus, szilárd beton megjelenést kölcsönöz a tárgyaknak. A beton felületének megőrzése érdekében nem kell lakkozni.

Leírás

 

 

 

Tulajdonságok

– Felhordás: A felületnek simának, tisztának, száraznak és zsírtalannak kell lenni. Ha szükséges, először csiszolja meg az egyenetlen felületeket. A betonhatás egyenletes, vékony rétegekben van, mint felső réteg. Ne flakkozza felül. Egyedülálló dekoratív beton megjelenés érdekében, kültéren és belül.

– Termék előnyei: Egyedülálló beton külső, kültéri és beltéri megjelenés, Magas fedőképesség és gyors száradás, Kiváló tapadás és jó alkalmazási tulajdonságok, Sok felületen használható, Dekoratív és kreatív festékekhez, Beton hatás divatos ipari loft stílusban, Ne lakkozza felül

– Kötőanyag bázis: Nitro-kombinációs bázis

– Permetezés: a betonhatást 2-3 egyenletes, egyenletes, kb. 40-50 μm. Permetezési távolság: 25-30 cm

– Szárítási idő: porszáraz: kb. 10 perc múlva., gyorsan kezelhető: kb. 35 perc, száraz-kemény: kb. 24 óra

– Átfestés: önmagával: bármikor, kb. 35 perc elteltével könnyen kezelhető, 1K fedőréteggel (szín): 24 órás szárítás után

– Festék szerkezete:

Fém: 1. belton basic rozsdagátló alapozó vagy belton basic univerzális alapozó (opcionális), 2. belton special betonhatás (Cikkszám: 323494) 3. NE LAKKOZZA!
Faipari: 1. belton basic fa alapozó, 2. belton special betonhatás (Cikkszám: 323494) 3. NE LAKKOZZA!
Műanyag: 1. belton basic műanyag alapozó (ellenőrizze a műanyagok kompatibilitását!) 2. belton special betonhatás (Cikkszám: 323494), 3. NE LAKKOZZA!
Polisztirol: 1. belton basic polisztirol alapozó, 2. belton special betonhatás (Cikkszám: 323494), 3. NE LAKKOZZA!

– Megjegyzés: Kérjük, ellenőrizze a műanyag felületek kompatibilitását. Az összes többi felületet, például kő, agyag, kerámia, üveg, rattan / rost, karton / papír, alapozza meg a belton univerzális alapozóval.
Ne permetezzen műanyaggal bevont felületekre, mert ez a festék felszívódását okozhatja. A felületeknek a festés előtt tisztának, száraznak és zsírmentesnek kell lenniük.