Kalapácsfesték

Időjárásálló és magas színvonalú, ez a spray-festék a tipikus kalapács-befejező hatásnak köszönhetően kiemelkedő. Különféle anyagokon használható beltéri és kültéri célokra. Tárgyak, például szerszámdobozok, növénycserép, korlát és még sok más felújításához vagy javításához.

Leírás

 

 

 

 

 

 

 

 

Tulajdonságok

– Alkalmazás: Kalapácshatású dekoratív festékrétegekhez. Fémből, fából, műanyagból, polisztirolból, kőből, agyagból, kerámiából, üvegből, valamint rattanból / háncsból és kartonból / papírból készült festett tárgyakhoz

– Termék előnyei: Nosztalgikus kalapáccsal járó hatások, “Kalapált” felületi szerkezet, Magas fedőképesség és gyors száradás, Nagyon jó alkalmazási tulajdonságok és könnyen megmunkálható, Nagyon gazdaságos, Időjárásálló, beltéri és kültéri használatra, Ideális levélszekrényekhez, lépcsőkorlátokhoz, szerszámdobozokhoz stb.

– Kötőanyag alap: Nitro kombinációs gyanták

– Permetezés: 2-3 keresztbevonat esetén: kb. 40-50 μm

– Permetezési távolság: 15-25 cm, Vigyen fel a kalapácsfestékből a kívánt színárnyalatban (kb. 40-50 µm)

– Szárítási idő: porszáraz: kb. 20 perc, gyorsan kezelhető: kb. 60 perc, száraz-kemény: kb. 12 óra

– Újrafestés: önmagával: bármikor

– Festék szerkezete:

  • Fém: 1. belton korróziógátló alapozó (kültéri), 2. belton univerzális alapozó, 3. belton speciális kalapácsfesték
  • Faipari: 1. belton alapozó fára, 2. belton kalapácsfesték hatás
  • Műanyag: 1. belton műanyag tapadási alapozó, 2. belton kalapácsfesték hatás
  • Polisztirol: 1. belton polisztirol alapozó, 2. belton kalapácsfesték hatás

 

– Megjegyzés: Kérjük, ellenőrizze a műanyag felületek kompatibilitását. Minden egyéb felület, mint pl. a kő, agyag, kerámia, üveg, rattan / háncs, karton / papír alapját belton univerzális alapozóval kell alapozni. Ne permetezzen szintetikus gyantával bevont felületekre, mert a festék megemelkedhet. A festendő felület legyen tiszta, száraz és zsírmentes.