SprayTEC Indítórendszer Spray

A SprayTec indítószer spray egy kiváló minőségű termék, amely gyorsan és megbízhatóan segít a dízel-, benzin- és kétütemű motorok indulási problémái esetén. A SprayTec indítórendszer spray gazdaságos, gondoskodik az akkumulátorról és a motorról, és lehetővé teszi a könnyű és enyhe gyújtást. Ideális hideg és gyors indításhoz autók, tehergépkocsik, buszok, motorkerékpárok, mopedek, motorkerékpárok számára. Kiválóan alkalmas építőipari gépekhez, traktorokhoz, benzinmotoros fűnyírókhoz, motoros fűrészekhez, erőgépekhez, csónakmotorokhoz stb. A SprayTec indítórendszer spray alacsony hőmérsékleten elősegíti a biztonságos hidegindítást is.

Cikkszám: (400ml)
235 010

Leírás

Tulajdonságok

Alkalmazás: Hideg és gyorsindító benzin-, dízel- és kétütemű motorhoz.

Alkalmazási területek/felületek nyáron: Építőipari gépek, traktorok, adalékok, csónakmotorok, benzinmotoros fűnyírók stb.

Alkalmazási területek/felületek télen: Benzin- és dízelmotorok, autók, teherautók és buszok, építőipari gépek, mezőgazdasági gépek, motorkerékpárok, mopedek, motorkerékpárok, motoros fűrészek stb.

Termék előnyei: Megkönnyíti a motor indítását. Univerzálisan használható minden benzin-, dízel- és kétütemű motorhoz. Lehetővé teszi a könnyű és enyhe gyújtási folyamatot. Gyors és megbízható segítség a motor indításakor. Gondoskodik az akkumulátorról és a motorról. Ezenkívül megkönnyíti a biztonságos hidegindítást (alacsony hőmérsékleten is). Egyszerű használat és gazdaságos. A permetezőfejen lévő kis permetezőcső lehetővé teszi a pontos permetezést.

Megjegyzés: Rázza fel jól használat előtt! Először ellenőrizze a spray-t! Fújjon közvetlenül a légszűrőbe vagy a szívóvezetékbe, és azonnal indítsa el. Csak enyhén gyorsítson benzinmotorokkal. Indítsa el a dízelmotorokat (előmelegítés nélkül) teljes gázzal. Ne permetezzen gyújtógyertyára vagy fűtött felületre! Használat után fordítsa meg a kannát fejjel lefelé és permetezzen, amíg a szelep teljesen kiürül.