Tisztító Spray

Az összetevők speciális kombinációja javítja a tisztító spray-t, a későbbi festékrétegek tapadását, és gyorsan és egyszerűen eltávolítja a szennyeződéseket, zsírokat, olajat, szilíciumot vagy egyéb szennyeződéseket. Ideális előkészítés alapozás és festés előtt.

Leírás

 

 

 

Tulajdonságok

– Alkalmazás: Ideális szennyezett, zsíros és olajos felületek és tárgyak hatékony előkezeléséhez; ideális alap minden későbbi alapozási és festési munkához.

– Termék előnyei: gyorsan és egyszerűen eltávolítja a szennyeződéseket, zsírokat, olajokat, szilíciumot, viaszt stb., Speciális hatóanyag-kombináció enyhe, nem agresszív oldószer alapján, Magas tisztító és zsírtalanító hatás, Javítja a következő festékrétegek tapadását, Egyszerű gyakorlati alkalmazás permetezőflakonnal, Nagyon gazdaságos

– Kötőanyag alap: Különleges hatóanyag-kombináció

– Permetezés: szórjon egyenletesen a megtisztítandó felületre 15-25 cm távolságból. Törölje le a szennyeződést polárral vagy pamut ruhával.

– Szárítási idő: Ne hagyja száradni; nedvesen törölje le

– Újrafestés: Amint a felület vagy a festett tárgy tiszta és száraz

– Festék szerkezete: 1. belton tisztító spray, 2. Alapozók / belton alapozó spray-k 3. Festék / belton spray-festékek (színárnyalat)

– Megjegyzés: Ha szükséges, ismételje meg a tisztítást. VIGYÁZAT: Ellenőrizze a műanyag felületek kompatibilitását.