Liquid Gum (folyékony gumi spray)

A Liquid Gum kiváló minőségű bevonat védelemhez, dekorációhoz és formatervezési elemként. Látványosság: A permet egy festék típusú védőfóliát hoz létre, amelyet bármikor, probléma nélkül eltávolíthat. Ez lehetőséget kínál arra, hogy mindig új és izgalmas tervezési lehetőségeket teremtsen.

Garantált Auto-K minőség
– Egyszerű alkalmazás
– Kiemelkedő tapadás
– Kopás- és kőforgácsálló
– Csúszásmentes felület (markolat)
– Beltéri és kültéri használatra
– Rendkívül szakadásálló

Különleges információk a festéshez:
A neonszínek (zöld, narancs, rózsaszín) és a fényes kék felhordása elõtt a felületet mindig fehérrel kell alapozni. Ez biztosítja, hogy a színek elérjék fényességüket!

Javasoljuk 2 réteg Auto-K Liquid Gum fehér felvitelét (Cikkszám: 233 251). Ezután alkalmazza a választott színárnyalatot.

A spray rétegek száma befolyásolja a szín intenzitását; Minél több réteg van, annál intenzívebb a szín.

A neon színek (rózsaszín, narancs, zöld) megváltozhatnak, ha közvetlen napfénynek vannak kitéve.

Leírás

 

 

 

 

 

 

 

 

Tulajdonságok

Alkalmazás:
– Kiváló minőségű, lehúzható, permetezhető filmréteg tapadáshatással beltéri és kültéri használatra. Védelem, dekoráció és formatervezés. Ellenáll a kopásnak, az autómosóknak és a forgácsoknak. Alkalmas fém és műanyag sima, nem nedvszívó felületére, pl. felnik, tartozékok, kerékpárok, gördeszkák, laptopok, szerszámok és dekorációs tárgyak. A felületeknek oldószerekkel szemben ellenállónak, tisztának és száraznak kell lenniük. Használat előtt ellenőrizze az alsó felülettel való kompatibilitást. Rázza erősen a flakont 2 percig, használat előtt végezzen próbafújást. Az egyszerű eltávolítás érdekében kb. 5 réteget fújjon, neonszínek és kék esetén 2 réteg fehéret alkalmazzon a végleges szín eléréséhez. Fa felület használtata esetén a sima felület elérése érdekében előzetesen lakkozza le a fát.

Termék előnyei:
– Védelem és izoláció
– Tökéletes felnihez és karosszériához
– Kopás- és kőforgácsálló
– Autó, ház, kézműves és hobbi használatra
– Gyorsan száradó (45 perc porszáraz)
– Beltéri és kültéri használatra
– Nagy szakítószilárdság eltávolításkor (2 óra után)

Kötőanyag alap:
– Nyúlós gumi (SBR)

Permetezés:
– Permetezési távolság: 10 – 20 cm
– A könnyű eltávolítás érdekében kb. öt réteg (kb. 80-100 μm száraz réteg vastagsága).
– Vegye figyelembe az 5-10 perces szünetet rétegenként
– A neon színek és a fényes kék felhordásához fehér fényű alapozóra (Liquid Gum white, termékszám: 233 251) van szükség a végleges szín eléréséhez.

Szárítási idő:
– Por száraz 45 perc
– Felszerelésre kész 90 perc
– Vízálló / esőálló: 2 óra
– Lehúzható: 2 óra után
– Felülfesthető 2 óra után

Átfesthető:
– Önmagával: száradás után (tartsa be az időközöket)
– Miután teljesen megszáradt (kb. 2 óra), a folyékony gumi átfesthető Auto-K / belton spray festékekkel. Alkalmazzon max. 3 réteget. Ha ennél több fedőréteget alkalmaz, az megnehezíti a lehúzást.

Réteg felépítése:
– Permetezzen be körülbelül 5 egyenletes, zárt, vékony réteget, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő réteg alakul ki. Vigyázzon a különálló rétegek közötti 5–10 perces száradási időközökre
– 2-3 réteg után még nem fed rendesen, mert hasonlóan viselkedik az anyag mint a pác. Legalább 5 permetezési lépés szükséges a teljes fedőképesség eléréséhez, valamint a lehúzási eljáráshoz szükséges teljes szakítószilárdság eléréséhez
– Fontos: Távolítsa el a maszkolószalagot addig, amíg az utolsó réteg még nedves; ellenkező esetben fennáll annak veszélye, hogy az élek megrepednek

Megjegyzés:
– Figyelem! Ne használjon oldószert tartalmazó termékeket, pl. zsírtalanító (kőolaj-benzin)