SprayTEC Kontakt Tisztító Spray

A SprayTec kontakttisztító spray egy speciális tisztítószer, kiváló tisztító- és zsírtalanító képességgel, a szennyezett vagy korrodált érintkezők gyors, hatékony tisztításához és zsírtalanításához. Víztaszító, eltávolítja az oxid- és a szulfidrétegeket és az egyéb makacs szennyeződéseket, mint pl. olaj- és zsírmaradványok az elektrotechnika és az elektronika területén. A SprayTec kontakttisztító spray tisztítóereje közvetett módon csökkenti a feszültség veszteséget és növeli az elektromos vezetőképességet. Ideális minden elektromos csatlakozóhoz, érintkezőkhöz, reléhez, kapcsolórendszerekhez, riasztórendszerekhez, fedélzeti számítógéphez, sztereó rendszerekhez stb. A SprayTec érintkezőtisztító spray nem támadja meg a szokásos építőanyagokat.

Cikkszám: (400ml)
235 002

Leírás

Tulajdonságok

Alkalmazás: Speciális tisztítószer az összes elektromos dugaszcsatlakozás és mindenféle szennyezett vagy korrodált érintkező tisztításához és zsírtalanításához.

Alkalmazási területek/felületek: Univerzális az elektrotechnika és az elektronika területén. Csatlakozók, érintkezők, relé, kapcsolórendszerek, riasztórendszerek, fedélzeti számítógép, sztereó rendszerek stb.

Termék előnyei: Speciális tisztítószer, mely univerzálisan használható bármilyen kapcsolaton. Magas tisztítási és zsírtalanítási teljesítmény. Eltávolítja a makacs szennyeződéseket (pl. Olaj- és zsírmaradványok). Teljes mértékben eltávolítja az oxid- és szulfidrétegeket. Csökkenti a feszültség csökkenését. Növeli az elektromos vezetőképességet. Nem támad meg a szokásos építőanyagokat.

Megjegyzés: Rázza fel jól használat előtt. Először ellenőrizze a spray-t. Permetezzen enyhe ködöt a kezelt érintkezőkre, majd aktiválja az érintkezőket. Az elektromos készülék bekapcsolása előtt hagyja, hogy az oldószer elpárologjon (kb. 15 perc). Kérjük, tisztítsa meg a relét, a dugókat stb.