Műanyag Alapozó

Speciálisan tapadó festék kemény műanyagok vagy más szokásos műanyag alkatrészek előkezeléséhez. Enyhén ezüstös pigmentáció mutatja, ahol a primer felhordásra került.

Leírás

 

 

 

Tulajdonságok

– Alkalmazás: Alapozó és ragasztóanyag kemény műanyagokhoz és műanyag alkatrészekhez. A belton szintetikus alapozó réteg lehetővé teszi a hagyományos műanyag alkatrészek (PP, EPDM, ABS, PC, PPO, PA, PVC, PUR, PBT (B) és UP-GF) festését és kiváló tapadást eredményez (kérjük, vegye figyelembe a címkén szereplő információkat)

– Termék előnyei: Kimondottan műanyagokhoz, Nagyon jó tapadás, Könnyen alkalmazható, Gyorsan szárad, Nagyon könnyű csiszolni, Nagyon gazdaságos, Enyhén ezüstös pigmentáció mutatja, ahol a primer felhordásra került

– Kötőanyag alap: Különleges polimerek

– Permetezés: 1 vékony keresztréteg felvitele: 3-5 μm

– Permetezési távolság: 15-25 cm

– Szárítási idő: porszáraz: kb. 15 perc; az újrafestés, gyorsan kezelhető: kb. 40 perc, száraz-kemény: kb. 12 óra

– Újrafestés: önmagával: bármikor, az összes többi belton festékkel: bármikor

– Festék szerkezete: 1. belton basic műanyag tapadási alapozó, 2. Festék bevonat / belton spray (színárnyalat)

– Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe a címkén szereplő információkat arról, hogy mely műanyagok alkalmasak a belton műanyag tapadási alapozóra. Mindig ellenőrizze a kompatibilitást. Alapozás előtt tisztítsa meg, zsírtalanítsa és távolítsa el a rozsdát a festendő tárgyakról. A festék optimális tapadásának biztosítása érdekében az alapozás előtt és után csiszolja meg a felületet. A festendő felület legyen tiszta, száraz és zsírmentes.