Átlátszó Spray Festék

Speciális lakk színes tárgyakhoz, amelyek átlátszóságát és felületi szerkezetét meg kell őrizni. Ideális üvegből készült dekorációs tárgyakhoz, lámpákhoz, viharlámpákhoz vagy átlátszó műanyagokhoz. Beltérben és kültéren is használható.

Leírás

 

 

 

 

 

Tulajdonságok

– Alkalmazás: Színes festék hozzáadása olyan festett tárgyakhoz, amelyek megtartják átlátszóságát és felületi szerkezetét. Üvegen, lámpákon, átlátszó műanyagokon használható. A német közúti közlekedési szabályok (StVZO) értelmében nem engedélyezett autóalkatrészekre!

– Termék előnyei: Átlátszó színhatás, Az átlátszóság és a felületi struktúra megmarad, Nagyon jó alkalmazási tulajdonságok és könnyen feldolgozható, Gyorsan szárad és nagyon gazdaságos, Időjárásálló, beltéri és kültéri, Ideális lámpákhoz, poharakhoz vagy bármilyen más dekorációs tárgyhoz. Ajánlás: fújjon több vékony réteget.

– Kötőanyag alap: Nitro kombinációs gyanták

– Permetezés: 3-4 keresztréteghez: 20–40 μm (keresztbevonat 5-10 μm)

– Permetezési távolság: 15-25 cm

– Szárítási idő: porszáraz: kb. 20 perc, gyorsan kezelhető: kb. 60 perc, száraz-kemény: kb. 12 óra

– Átfestés: önmagával: bármikor, bármely más belton festékkel: bármikor

– Festék felépítése: 1. belton special átlátszó spray

– Megjegyzés: Vonja be több vékony réteggel a felületet. A festendő felület legyen tiszta, száraz és zsírmentes. Javaslat: Festés előtt ellenőrizze a műanyagok kompatibilitását, és alapozza be belton basic műanyag alapozóval.