SprayTEC Alvázvédő Viasz

A SprayTec alvázvédő viasz (világosbarna) egy kiváló minőségű viasz alapú aljzat bevonó anyag. Kifejezetten cseppmentes felhasználásra kifejlesztették azonnali feldolgozásra permetként vagy permetezésre kész tölcsér palackként, a szívólevegővel vagy légtelenített pisztollyal. Száraz állapotban állandó időjárásálló védőbevonat jön létre, amely megbízható védelmet nyújt a rozsda, a közúti só, a víz, a jég és a hó ellen. A SprayTec alvázvédő viasz spray kiváló korrózióállósággal rendelkezik (DIN 53210SS szerint, sópermet-teszt 200 óra), kiváló tapadási és kopásállósággal rendelkezik. A termék elasztikus, hatékonyan védi a hőt és a hideget, 5 ° C és 35 ° C között használható. Nem lehet átfestni. Érintésbiztos kb. 3-4 óra alatt, 24 óra után keményen szárítsa meg. Alkalmazási területek: alvázak, autók, tehergépkocsik, lakókocsik és tartályok, csónakok stb. A viaszszerű rétegnek köszönhetően a jármű tartósan védett mechanikai és kémiai hatásokkal szemben, mint pl. kőforgács, közúti só stb.

Cikkszám: (500ml)
235 501 spray

Cikkszám: (1000ml)
235 551 szórópisztolyhoz

Leírás

Tulajdonságok

Alkalmazás: Kiváló minőségű viasz alapú alvázvédelem, amelyet kifejezetten csepegésmentes és spray-ként történő közvetlen feldolgozásra fejlesztettek ki. A tartós, időjárásálló védőbevonat megbízhatóan védi kőforgács, közúti só, rozsda, víz, jég, hó és a korrózió okozta károk ellen.

Alkalmazási területek/felületek: Autókhoz, tehergépkocsikhoz, járművekhez, gépekhez, lakókocsikhoz, tartályokhoz, csónakokhoz stb. Az alváz és a kormánykerék közelében.

Termék előnyei: Kiváló korrózióállóság DIN 53210SS-sel, sópermet-teszt 200 óra. Kiváló tapadás és kopásállóság. Nagyon rugalmas, hatékony védelmet nyújt hő és hideg ellen (5 – 35 ° C hőmérsékleten használható). A viaszszerű réteg tartós védelmet nyújt a mechanikai és kémiai anyagok ellen. Kérjük, NE fesse át!

Szárítási idő: 24 óra elteltével teljesen megszáradt. Érintésbiztos kb. 3-4 óra elteltével.

Megjegyzés: Használat előtt rázza jól 3 percig! Először ellenőrizze a spray-t! Fújja be a felületet több rétegben 20-30 cm távolságból keresztbevonattal. Óvatosan ragassza le azokat a területeket, amelyeket nem szabad permetezni. Ne permetezzen a motorra, a fogaskerekekre, a fékekre és a kipufogócsőre. Ne kezelje permetezőolajjal. A kezelt felületet alaposan meg kell tisztítani az olajtól, a kátránytól és a maradék viasztól. Az autó karosszériáján lévő fröccsenést azonnal benzines vagy lakkbenzinbe átitatott ruhával távolítsa el! Használat után fordítsa meg a kannát fejjel lefelé és permetezzen, amíg a szelep ki nem ürül. Tisztítsa meg az összes használt eszközt.