SprayTEC Kőforgács és Alvázvédelem

A SprayTec kőforgács és alvázvédelem egy szintetikus gyanta és gumi alapú alváz bevonó anyag, amely átfesthető. Kifejezetten cseppmentes felhasználásra kifejlesztették azonnali feldolgozásra permetként vagy permetezésre kész tölcsér palackként, a szívólevegővel vagy légtelenített pisztollyal. Tartósan elasztikus védőbevonatot képez mindenféle faragvány ellen. A SprayTec kőforgács és alvázvédelem kiváló korrózióállósággal rendelkezik (DIN 53210SS szerint, sópermet-teszt 200 óra), kiváló tapadási és kopásállósággal rendelkezik. A termék viszkoplasztikus, gyorsan szárad, és bármilyen festékrendszerrel átfesthető, miután teljesen megszáradt. Hatékony védelmet nyújt hő és hideg ellen, és 5 ° C és 35 ° C között használható. Érintésbiztos kb. 2 óra múlva, 24 óra után keményen szárazra száraz. A SprayTec kőforgácsos és aljzatvédelmet az autótestek külső oldalán, pl. spoilereken, hátsó szegélyeken, küszöbökön stb. A járművet állandóan védik a mechanikai és kémiai hatások.

Cikkszám: (500ml spray-doboz)
235 502 fekete
235 503 szürke

Cikkszám: (1000ml szórópisztoly-doboz)
235 552 fekete
235 553 szürke

Leírás

Tulajdonságok

Alkalmazás: Szintetikus gyanta és gumi alapú aljzat bevonó spray, amely átfesthető cseppmentes felvitelre és spray-ként történő azonnali feldolgozásra. A SprayTec kőforgácsos és aljzatvédő spray megbízhatóan védi kőforgács, útsó, rozsda, víz, jég, hó és korrózió ellen.

Alkalmazási területek/felületek: Autók, teherautók, járművek, spoilerek, küszöbök, lakókocsik, tartályok, csónakok stb.

Termék előnyei: Kiváló korrózióállóság DIN 53210SS-sel, sópermet-teszt 200 óra. Kiváló tapadás és kopásállóság. Gyors száradás, nagy rugalmasság (= viszkoplasztikus). Hatékony védelmet nyújt hő és hideg ellen (5 – 35 ° C hőmérsékleten használható). Tartós védelmet nyújt a mechanikai és kémiai anyagok ellen. Minden lakkrendszerrel átfesthető (teljesen kiszáradt)

Szárítási idő: 24 óra elteltével teljesen megszáradt. Érintésbiztos kb. 2 óra elteltével.

Jegyzet: Használat előtt rázza jól 3 percig! Először ellenőrizze a spray-t! Fújja le a felületet több rétegben 20-30 cm távolságból keresztbevonattal. Miután teljesen kemény, bármilyen festékrendszerrel átfesthető. Óvatosan ragassza le azokat a területeket, amelyeket nem szabad permetezni. Ne permetezzen a motorra, a fogaskerekekre, a fékekre és a kipufogócsőre. Ne kezelje permetezőolajjal! A kezelt felületet alaposan meg kell tisztítani az olajtól, a kátránytól és a maradék viasztól. Az autó karosszériáján lévő fröccsenést azonnal benzines vagy lakkbenzinbe átitatott ruhával távolítsa el! Használat után fordítsa meg a kannát fejjel lefelé és permetezzen, amíg a szelep ki nem ürül! Tisztítsa meg az összes használt eszközt!