Lakk Minden Effektre

A speciális átlátszó réteg tömíti a felületeket és a tárgyakat, amelyek hatásfestékkel vannak festetve, például belton neon, gyöngy, gyémánt, gránit hatás stb. Az egyszerűen feldolgozható belton lakk tartós és biztonságos védelmet nyújt a belton effektus festékrétegének.

Leírás

 

 

 

Tulajdonságok

– Alkalmazás: átlátszó réteg a felületek és a különféle felületekre festett tárgyak állandó és biztonságos tömítéséhez és védelméhez. Javaslat: Tartsa a festék szerkezetét a belton termékcsaládon belül.

– Termék előnyei: A festékrétegek optimális hosszú távú védelme, Gyorsan szárad és tartósan magas fényű, Nagyon jó alkalmazási tulajdonságok és könnyen feldolgozható, Vegyi és időjárásálló, ütésálló, Beltéri és kültéri használatra, A tökéletes kivitelezés érdekében.

– Kötőanyag alap: Akrilgyanta

– Permetezés: 2-3 keresztbevonathoz: kb. 40-50 μm

– Permetezési távolság: 15-25 cm

– Szárítási idő: porszáraz: kb. 20 perc, gyorsan kezelhető: kb. 60 perc, száraz-kemény: kb. 12 óra

– Átfestés: önmagával: bármikor, minden belton festékkel bármikor

– Festék szerkezete: 1. belton alapozó (alapvetően a felülettől függ), 2. belton special festékek (gránit, gyöngy, gyémánt, neon stb.), 3. belton lakk minden effektushoz

– Megjegyzés: Először ellenőrizze a műanyagok kompatibilitását és alapozza be a belton basic műanyag alapozóval. A festendő felület legyen tiszta, száraz és zsírmentes. Ne permetezzen műanyaggal bevont tárgyakra, mert a festék megemelkedhet.