SprayTEC Alvázvédő Bitumenfekete

A SprayTec alvázvédő bitumenfekete egy kiváló minőségű bitumenalapú aljzat bevonó anyag, amelyet kifejezetten cseppek nélküli felhasználásra fejlesztettek ki azonnali feldolgozásra permetként vagy permetezésre kész tölcsér palackként, a szívólevegővel vagy légtelenített pisztollyal. Megbízhatóan védi az autót a rozsda, az út só, a víz, a jég és a hó ellen. A SprayTec aljzatvédő bitumen kiváló korrózióállósággal rendelkezik (a DIN 53210SS szerint, sópermet-teszt 200 óra), kiváló tapadással és kiváló kopásállósággal rendelkezik. A termék elasztikus és kiváló zajgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Hatékony hő és hideg elleni védelem 5 ° C és 35 ° C között használható. Nem lehet átfestni. Érintésbiztos kb. 5 óra után, 24 óra után keményen száraz. Alkalmazási területek: alvázak és kerekes házak a mezőktől, tehergépkocsik, lakókocsik és tartályok, csónakok stb. A vastag, elasztikus rétegnek köszönhetően a járművet állandóan védik a mechanikai és kémiai hatások ellen.

Cikkszám: (500ml)
235 500 spray

Cikkszám: (1000ml)
235 550 szórópisztoly edény

Leírás

Tulajdonságok

Alkalmazás: Kiváló minőségű bitumen alapú aljzatvédő spray. Kifejezetten cseppmentes felhasználásra és spray-ként történő azonnali feldolgozásra fejlesztették ki. A SprayTec alváz védelme A Bitumen-Spray megbízhatóan védi a kőforgácsolást, az úti sót, a rozsdát, a vizet, a jeget, a havat és a korróziót.

Alkalmazási területek/felületek: Autókhoz, tehergépkocsikhoz, járművekhez, gépekhez, lakókocsikhoz, tartályokhoz, csónakokhoz stb. Kiváló korrózióállóság a DIN 53210SS-sel. Sópermet-teszt 200 óra. Kiváló tapadás és kopásállóság. Nagyon rugalmas, hatékony védelmet nyújt hő és hideg ellen (5 – 35 ° C hőmérsékleten használható). Tartós védelmet nyújt a mechanikai és kémiai anyagok ellen, zajcsökkentő hatékonyan beállítva. Kérjük, NE fesse felül!

Szárítási idő: 24 óra elteltével teljesen megszáradt. Érintésbiztos kb. 5 óra.

Megjegyzés: Használat előtt rázza jól 3 percig! Először ellenőrizze a spray-t! Fújja be a felületet föbb rétegben 20-30 cm távolságból keresztbevonattal. Óvatosan ragassza le azokat a területeket, amelyeket nem kell lefújni. Ne permetezzen a motorra, a fogaskerekekre, a fékekre és a kipufogócsőre. A kezelt felületet alaposan meg kell tisztítani az olajtól, a kátránytól és a maradék viasztól. Az autó karosszériáján lévő fröccsenést azonnal benzines vagy lakkbenzinbe átitatott ruhával távolítsa el. Használat után fordítsa meg a kannát fejjel lefelé és permetezzen, amíg a szelep ki nem ürül! Tisztítsa meg az összes használt eszközt!