Rólunk

Cégünk családi vállalkozás, mely aktivitását 1995-ben a Kaméleon Mix Kft-ként kezdte meg. Elsősorban a Lechler személygépkocsi, haszongépjármű, motorkerékpárok javítófestékeinek, valamint ipari felületkezelési anyagok magyarországi forgalmazásával és oktatásával foglalkozunk.

2012-től kezdve forgalmazzuk a 80 éves múltra visszatekintő, olasz IVE festékgyártó cég fa- és bútoriparban kitűnően hasznosítható termékeit, melyek alapozók, fedőlakkok, pácok széles választékából áll. Az IVE első alkalommal mutatta be a bútoriparnak azt a festékkeverő rendszert, melyet a LECHLER tervezett és gyártott. A pigmentsort a LECHLER gyártja, piacvezetőként a kolorisztika terén. A keverőgyantákat az IVE gyártja, ami tökéletesen megfelel a fa- és bútoripar követelményeinek.

Szakembereink közel 20 éves tapasztalattal rendelkeznek. A magyarországi piacon a forgalmazás és értékesítés magas szintű ügyfélszolgálati tevékenységgel és európai szintű oktatással párosul. Termékeink elismertsége a lehető legmagasabb szintű egész Európában, úgy különösen az autójavítás, az általános ipar, az ipar és a bútoripar területén. Munkatársaink is folyamatos elméleti és gyakorlati oktatásban részesülnek külföldön és belföldön egyaránt. A bemutatókon a legösszetettebb feladatokat oldják meg elnyerve a közel 400 elégedett partnerünk tetszését.

Oktatási központunkban fényezési, felületkezelési, szórástechnikai, csiszolástechnikai, polírozás-technikai és alkalmazástechnikai képzésben részesítjük partnereinket.

Cégünk elkötelezett a környezetvédelem mellett.

Kérjük, hogy a weblap tanulmányozása során felmerülő kérdéseit, a szakmai észrevételeit ossza meg velünk! Tudjuk ugyanis, hogy egy-egy problémát többféle módon is meg lehet oldani. Az ilyen eszmecsere révén válhatunk igazán vevőcentrikus szakemberekké.

 

Previous slide
Next slide