Grill Spray Festék

Szélsőséges hőnek és korróziónak kitett rácsok optikai és funkcionális fejlesztésére. A speciális szórófesték magas felületi keménységű és 650 ° C-ig hőálló. A festék csak 250 ° C-on szilárdul meg teljes mértékben. Lassan melegítse fel!

Leírás

 

 

 

Tulajdonságok

– Alkalmazás: Grillfesték-spray 650 ° C-ig magas hőmérsékletnek kitett tárgyak, különösen barbecue és egyéb tárgyak, például kályhák, kazánok funkcionális javításához.

– Termék előnyei: Hőálló grillezőfesték 650 ° C-ig, Funkcionális frissítés és hosszú távú védelem, Ellenálló és nagy felületi keménység, Jó fedőképesség és gyorsan szárad, Nagyon jó alkalmazási tulajdonságok és könnyen feldolgozható, Időjárásálló, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Lassan melegítse fel, mert a festék csak 250 ° C-on szilárdul meg!

– Megjegyzés: Nem alkalmas főzőrácsok festéséhez!

– Kötőanyag bázis: Szilikon gyanták

– Permetezés: 3-4 keresztbevonathoz: kb. 30–40 µm (hordjon fel több vékony réteget, permetező rétegenként legfeljebb 30 μm)

– Permetezési távolság: 15-25 cm

– Szárítási idő: porszáraz: kb. 30 perc, gyorsan kezelhető: kb. 60 perc, száraz-kemény: A festék csak +250 ° C feletti hőmérsékleten keményedik meg. Lassan melegítse fel!

– Átfestés: önmagával: bármikor

– Festék felépítése: 1. belton special grillező spray

– Megjegyzés: Ne használjon alapozókat, mert nem hőállóak! A festék csak 250 ° C-on szilárdul meg! Lassan melegítse fel! Ne permetezzen szintetikus gyantával bevont felületekre, mert a festék megemelkedhet! A tárgyakat csak hidegen szabad festeni!