SprayTEC Vazelin Spray

A SprayTec vazelin spray egy vazelin alapú kenő- és védőszer, kiváló kenési és korróziógátló tulajdonságokkal. Ideális karbantartási és ápolási termékként, amely univerzálisan használható minden mozgó alkatrészre. A SprayTec vazelin spray egy vékony, savmentes védőbevonatot képez, amely megakadályozza a rozsda kialakulását az akkumulátor bilincsein, küllõin, reteszein, dugóin, csavarkötésein, és megakadályozza az ajtók befagyását a gumi ajtótömítésekhez. A vazelin spray bepermetezi a nedvességet és hosszú távú védelmet nyújt a rozsda újra kialakulása ellen. Különösen alkalmas ablak- és ajtószerelvények, kerti szerszámok, fa- és műanyag alkatrészek, antennák és fém alkatrészek (réz, sárgaréz, króm, acél) kenésére és karbantartására az autó, motorkerékpár, kerékpárok, bútorok, ipar és szabadidő területén .

Cikkszám: (400ml)
235 012

Leírás

Tulajdonságok

Alkalmazás: Kiváló minőségű, vazelin és oldószeres kenőanyagok, amelyek kiváló korrózióvédelmet nyújtanak.

Alkalmazási területek/felületek: Ablak- és ajtószerelvények, kerti szerszámok, fa- és műanyag alkatrészek, elemtartók, antennák, bútorok, réz, sárgaréz, króm és acél fém alkatrészek. Használható autó- és motorkerékpár, ipari és szabadidős ágazatban. Különösen alkalmas minden dugós és csavaros csatlakozásra.

Termék előnyei: Univerzálisan használható minden mozgó alkatrészre. Kiváló kenési tulajdonságok. Nagyon jó korrózióvédelem. Vékony, savmentes védőbevonatot képez. Hosszú távú védelem a rozsda és a kopás ellen. Megakadályozza az ajtók befagyását a gumi ajtótömítésig. Rozsdamentes, ideális, hosszú távú karbantartási termék. A permetezőfejen lévő kis permetezőcső lehetővé teszi a pontos permetezést.

Megjegyzés: Rázza fel jól használat előtt! Először ellenőrizze a spray-t! Permetezzen egyenletesen és óvatosan a kezelt felületeket kb. 20-30 cm távolságból. Használat után fordítsa meg a kannát fejjel lefelé és permetezzen, amíg a szelep teljesen kiürül.