Color Design

A Lechler új koncepciója összekapcsolja a kémia fejlődést a színnyelv fejlődésével.

A szín egy nyelv, amely folyamatosan fejlődik. A technológiai, művészeti és kulturális változások mindig is befolyásolták környezetünket és otthonunkat. A múltbeli termékek elemzése feltárta, hogy a jelentős színváltozások ciklusonként rögzítésre kerülnek, ami azt jelenti, hogy a közeljövő általános színpreferenciái megfelelő pontossággal előre jelezhetők.

Az új forgatókönyvek meghatározása a Color Design alapvető szempontja, és hozzájárul az otthoni környezet minőségének, az épületek építészeti jellemzőinek és az ipari termék kereskedlmi sikerének meghatározásához. 

A Lechler Color Design Projektet  az ipari tervezővel, Francesca Valan-nal  együtt álmodta meg a Lechler, mely javaslatokat és műszaki információt nyújt a szín- és felületválasztás megkönnyítése érdekében.

IPAR ÉS BÚTORIPAR

Ez az eszköz az általános ipar számára készült, elengedhetetlen a döntéshozók, stílusközpontok, designerek és tervezők számára, akik rövid és középtávon piacra kerülő tárgyakat terveznek.

 

Ez egy munkaeszköz a tervezők és designerek számára a színharmóniák összehangolására és szimulálására. A számos lehetséges kombináció, valamint a színek és effektek kiválasztása lehetővé teszi eredeti design létrehozását a bútoripar számára.