Color Trend Habitat

SZÍNEK ÉS FELÜLETEK A BELSŐÉPÍTÉSZET SZÁMÁRA

A COLOR TREND HABITAT bútorok tervezésére szolgáló kollekció, melynek célja, hogy vizuális összhangot teremtsen terek, bútorok és tárgyak között. Az új fényességi szintek, valamint a színek és fafajták harmonikus kombinációi révén a különböző anyagfelületeket kiemeljük a fától az üvegig. A kollekció 60 egyszínű színt és 50 új effekt színt tartalmaz a kortárs stílusok igényei szerint. 4 fő színtartományra vannak osztva egymással összehangolva, lehetővé téve a különböző felületek harmonikus illeszkedését (kromatikus színek, semleges  színes, fa arany és üveg). 

A hazai trend az elkövetkező években a 4 fő pólus közötti érdekes hibridizáció jellemzi: természetes, minimál, kromatikus, glam.

TERMÉSZETES: a fa és kőanyagok kölcsönhatása eredeti kivitelben

MINIMÁL: színbeszéd, melyet geometriai formák és semleges színek jellemeznek

KROMATIKUS: a színek főszereplőként való felhasználása

GLAM: klasszikus formák és kifinomult felületek

Eszközök a bútoripar számára

Visual Composer

Ez egy munkaeszköz a tervezők és designerek számára a színharmóniák összehangolására és szimulálására. A számos lehetséges kombináció, valamint a színek és effektek kiválasztása lehetővé teszi eredeti design létrehozását a bútoriparban.

LWE Effect Proposal

Minden tábla egy-egy tartományt ábrázoló borítékba van beillesztve, amely a bemutatott effekttel díszíthető, és 4 nyelven tartalmazza a leírást. Az LWE Effect Proposal integrálható a Lechler Color Design Synergía új felületeivel is.

SynergÍa EFFECTS & COLORS

A Lechler Tech Color Trend Consultant Acromatica és az IVE Color Trend Habitat Edition 2 közötti “áthidaló kollekció”. A Synergía kollekció tökéletesen illeszkedik az Acromatica kollekcióhoz, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy a szín/effektusok skáláját a legmegfelelőbb tónusokkal erősítse, kiemelve a már bemutatott új effektek sajátos jellemzőitt.

Color Trend Habitat Guide

a Color Trend Habitat Guide, amely példákat ad, kontextusba helyezi és támogatja a tervezőt a felületek kiválasztásában és helyes használatában