Pastelli Kollekció

A színek ismét otthonaink fókuszpontjává válnak. A természetes színektől a kromatikusra váltunk, új árnayalatokkal és színkombinációkkal jellemzik a termékeket.

A termékek ehhez a trendhez való igazodása érdekében a Lechler Tech alig telített, nem fémes színek gyűjteményét kínálja, amelyek az ’50-es évek pasztell árnyalatait idézik. Az új koncepció a felületben rejlik: bársonyos érzetet adnak, amit a szupermatt felület közvetít.

Polineutri Kollekció

A minimál sorozat befejezte ciklusát, és a fémszürkék a kromatikus megoldások felé tolódnak el, halvány árnyalatot kapva. A domináns árnyalatok lehetővé teszik, hogy jobban illesszük őket a legújabb színes felületekhez.

A Kollekció a múlt eloxált alumíniumát idézi meg a világoskék, arany és Rose Gold dominanciájával. Négy sorozatot ajánlunk négy felülettel, az ultramatt-tól a félmattig, amelyek a színes egyrétegű rétegtől a soft touch-ig terjednek. 

Golden Shades Kollekció

A meleg fémek voltak az elmúlt tíz év főszereplői. A metálszürkét és a minimál stílus hideg árnyalatait felváltva a legújabb “Glam” trend szimbólumai.

A szatén arany, matt titán, és réz árnyalatok a régmúlt ’50-es éves csillogását idézi és meleg tapintható fémfelületekkel jellemzik a tárgyakat és tereket. A kollekció a titán, réz, arany árnyalatok patinás skáláját mutatja be, amelyek tökéletesen illeszkednek a fához és az új “Glam” trend által megkövetelt természetes anyagokhoz.

Classic Kollekció

Ezt a kollekciót az olasz és az európai kultúra történelmi színei ihlették. 

A fehér, piros, zöld és kék színek múltunk állandó palettája. Ebben a kollekcióban fényes felületekkel, és új telített színekkel kerültek elő az új alaptermékek esztétikai és ökológiai következményeihez igazodva.

Synergía Kollekció

A Lechler Tech Color Trend Consultant Acromatica és az IVE Color Trend Habitat Edition 2 közötti “áthidaló kollekció”.

A Synergía kollekció tökéletesen illeszkedik az Acromatica kollekcióhoz, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy a szín/effektusok skáláját a legmegfelelőbb tónusokkal erősítse, kiemelve a már bemutatott új effektek sajátos jellemzőitt.

Acromatica Kollekció

Más kollekciókkal ellentétben először vizsgálja az új felületi hatások interakcióját, figyelembe véve a beltéri világítást is.

Ezen túlmenően ez a kollekció igyekszik megfelelni a többfunkciós terek, például irodák, egyterű házak, stb. igényeinek. Ezeken a területeken nagyon magas a vizuális komplexitás, mert nagyon eltérő formájú és funkciójú tárgyak találhatók egymás mellett. Az Acromatica bevonatok használatakor a színek eltűnnek, hogy könnyebb legyen az integráció: így a figyelem az új felületekre irányul, amelyek az ultramatt-tól a superfényesig terjednek, a fehértől az abszolút feketéig.  

Natural Value Kollekció

A Natural Value egy időtlen gyűjtemény, amely a természet szín- és anyagi sémáit idézi. A “The way of Nature” egy új projektet jelent az ipari felületek számára, melyeket a természet nyelve jellemez. 

A színreferenciák a természetben leginkább előforduló sárga, zöld és piros – különböző fényerővel és telítettséggel. Magasfényű és matt felületek egymással kombinálva innovatív sémákat alkotnak.