Lechler MAP

Festék színkezelés javítófényezők számára: a modul célja, hogy böngészni tudjanak Lechler világában Színek és termékek terén.

map

 

Lechler Map® evolúciója a Lechler Explorer®-nek. Az első szoftver kidolgozása és gyártása 2006-2007-ben volt a teljesítmény javítása és a termelékenység fokozása végett, mind a forgalmazók és felhasználók számára.

A Lechler Map név és logó képviseli a célját ennek a programnak. Ez egy térkép, amely tartalmazza az összes szükséges információt, hogy biztonságosan és gyorsan navigálhasson a felhasználó az egyre hatalmasodó és összetett világában a színek és Lechler termékek kapcsán.

Tény, a Lechler Map képes kezelni a komplexitást a Lechler struktúrán belül alakult 5 területen összesen mintegy egymillió színnel. A múltban, a szerkezet monolit; most ez egy moduláris alkalmazás. Mit is jelent ez? Amikor egy ügyfél hozzáfér a szoftverhez, attól függően, hogy a felhasználói profil mely területhez kapcsolódik a rendszer betöltése csak ezen területek, amelyek érdeklik, és amelyeket a felhasználó jogosult használni. A felhasználó csak azt láthatja . Minden területen más, ezzel kiszűrjük a felesleges funkciókat vagy információkat. Ez garantálja egy egyszerűbb keresési folyamatot, és mindenekelőtt, gyorsabb specifikus frissítéseket. 

Szoftver integráció a CME spektrofotométerrel is javult. A menedzsment munka, a megrendelések, és a raktár kezelés is javult azzal a lehetőséggel, hogy termék a vonalkódját a címkén leolvasva a rendszer tudja kezelni. A raktár funkció figyelmeztet ha minimális a készlet, vagy nem érhető el a termék.

A Lechler Map-el a jövőben egyszerűsödik a festék keverés a felhasználó számára azáltal, hogy csak a számára érdemi információkat fogja látni.