HydrofanHE_680_JHydrofan High Efficiency

EGY RENDSZER – KÉT MÓDSZER

Innovatív keverőrendszer, amellyel egykomponensű, vízzel hígítható matt alapbevonatokat kaphatunk autók javításainak céljára. Hagyományos, standard vagy az új egy lépcsős módon.  A rendszer 65 alapszínből áll, amelyekkel bármilyen típusú pasztell, metál, vagy csillám (gyöngyház, xiralik) bevonat előállítása lehetséges. Ezen termék környezetre gyakorolt hatása alacsony, és megfelel a legszigorúbb előírásoknak is, amelyek a légtérbe történő VOC kibocsátást szabályozzák. Az alapbevonatok a gyors forgási sebesség, kis raktárkészlet, gazdaságosság végett az alábbi kiszerelésekben kaphatók:0.25 literes 0,5 literes és 1 literes.

A Hydrofan Alapbevonatokat több más termék egészíti ki, amelyeket csak vízzel kell hígítani. Kiváló teljesítményt nyújtanak, főként személygépkocsik és kamionok teljes, vagy részleges javítási munkálatainál. Ezen termékek egymással is használhatók, illetve kombinált ciklusokban is, hagyományos, oldószeres HS termékekkel. Rendkívül magas szárazanyag tartalmuk lehetővé teszi, hogy a légköri kibocsátás drasztikusan csökkenjen, ezáltal jobb minőségű munkahely biztosítható a dolgozók számára. Mivel használatuk rendkívül könnyű, és teljesítményük kiváló, ez a rendszer spontán átállást tesz lehetővé a hagyományos termékekről nagy beruházás nélkül.

HYDROFAN magas hatékonyság – a hatékonyság javulásáért!
HYDROFAN HE egy rugalmas rendszer, A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően nő a termelékenység, csökken a felhasznált anyagmennyiség, az idő, az energia!
A HYDROFAN magas hatásfoka csökkenti a javítási költségeket!

Egy egyedülálló rendszer, két alkalmazási módszer:
Csökken a termék fogyasztása (-30%)
Csökken a feldolgozási idő (-20%)

 

HYDROFAN HE BaseCoat új külsőt kapott, de mindenekelőtt javult kémiai szempontból annak érdekében, hogy a javítási folyamatok a felhasználó számára gyorsabbá, egyszerűbbé és költséghatékonyabbá válhassanak.
HYDROFAN fő pontja a rugalmasság, mely tovább növekedett – köszönhetően az új adalékanyagoknak: az egyik egyedülálló tintometric rendszernek.

Két módszer alkalmazása egy rendszeren belül attól függően, hogy a javítandó munka mit indokol.

A fényezőé a választás lehetősége: STANDARD folyamat és az Új NAGY HATÉKONYSÁGÚ eljárás közül, amely csökkenti az időt akár 20% -kal és a termék mennyiségét akár 30% -kal.

Az új adalékanyagok:
HR912 HYDROFAN EasyFlow hígitó – Komfortosabbá teszi az alkalmazást a fekete vagy sötét színek esetén.
HR101 HYDROFAN ONE-STEP adalék – Speciális adalék a magas hatásfok,”egy lépcsős” folyamat esetén minden színben.

A Hyrofan HE Basecoat technikai adatlap letöltése