loader

SprayMax

spraymax

A professzionális aeroszolfestési rendszer

A SprayMax egy professzionális felhasználók számára szabadalmaztatott aeroszol technológia. A festési rendszert az autóipar, valamint az ipari felhasználók és festők javítására és helyszíni javítására használják. A SprayMax permetezési mintája hasonlítható a szórópisztolyhoz, de kevesebb permetezést biztosít. Ez a teljes professzionális festékrendszer hatékony és nyereséges festékjavítást tesz lehetővé még a festőfülkén kívül is. Az optimális permetezési viselkedésnek köszönhetően, a 2K technológiával kombinálva a SprayMax bármilyen területen alkalmazható, ahol festéket használnak. A SprayMax rendszer a festékgyártók eredeti termékeit használja, hogy garantálja a tökéletes eredményt a SprayMax minőségben.

- Egyedi SprayMax aeroszol spray festék technológia, 2K technológiával
- Hatékony és nyereséges festékjavításokhoz (autóipari és ipari)
- Tökéletes festési eredmények, akárcsak egy szórópisztoly (kevésbé permetező)

Termék Kategóriák SrayMax

Auto-K

autok

A spray-festék klasszikus terméke

A hagyományos Auto-K márka, a „festékbolt egy dobozban” már évek óta vezető piaci pozícióban van. Az Auto-K termékek lehetővé teszik a gyors, költségoptimalizált és színes, pontos festékjavítást, kezdve az olyan előkészítő termékekkel, mint a füller, a csiszolópapír és a ragasztószalag, spray festékek eredeti színekben, vagy akár a javító ceruza, melyekkel speciális hatású eredményeket tudunk elérni. A legújabb innováció a Liquid Gum, az Auto-K leválasztható, gumi hatású spray.

- Hagyományos és kultikus spray festék márka
- Autójavító és tuning termékek teljes választéka
- Eredeti autójavítási minőség a tökéletes festési eredmények érdekében

Termék Kategóriák Auto-K

Belton

autok

Dekoratív és kreatív alkalmazásokhoz

A Belton márka a minőség, a kreativitás és az innovatív spray festék ötletek szinonimája. A Belton szórófestékek felhasználhatók mindenféle dekoratív tárgyak javítására és újratervezésére, és ideálisak kreatív technikákhoz, mint pl. sablonok vagy minták készítéséhez. A Belton család tartalmaz számos alapozót, speciális és effektfestéket, valamint „Belton-free” festéket, egy innovatív vízfesték-technológiát, amely teljesen új szabványokat határoz meg a környezetbarát festészet számára. Legyél inspirálva a Belton spray festékekkel, az ötletek határa a csillagos ég!

- Dekoratív és kreatív alkalmazásokhoz
- Széles körű primer, speciális és effektfestékek választéka
- Oldószer vagy víz alapú (belton-free technológia)

Termék Kategóriák Belton

Racing

racing

Olcsóbb kategóriájú márka a barkácsáruházak számára

A RACING az olcsóbb kategóriájú márka a barkácsáruházak számára, mely nagy volumenű márkákat tartalmaz kompakt termékválasztékban. Ideális második alternatív márka az autóosztály számára.

Termék Kategóriák Racing

SprayTEC

spraytec

SprayTEC

A SprayTEC speciális javítási, karbantartási, értékmegőrzési és tisztítási termék. Ideális autó, ipar és kézművesség számára. A SprayTEC termékek ideálisak kereskedelmi használatra, számos technikai alkalmazáshoz és Do-it-yourself alkalmazásokhoz.

Termék Kategóriák SprayTEC

Minden jog fenntartva. © 2016-2019 Kaméleon Hungary Kft.