loader

Carlisle Fluid Technologies

CFT Bemutatása

A Carlisle Fluid Technologies (CFT) egy globális cég, amely berendezéseket gyárt a felületkezelőanyagok - mint például festékek, bevonatok, porok, masszák és gyanták - szállításához és felhordásához.

A legismertebb vezető márkáik a Binks, DeVilbiss, MS, Ransburg és a BGK. Az összes termékcsoportjuk nagy tiszteletet a piaci szegmenseikben, mivel magas minőséget képvisel a dizájnban és a gyártásban, valamint az élvonalbeli technológiához hozzájárul a széles termékskála.

A cégcsoport összességében több mint 375 éves ipari tapasztalattal rendelkezik.

Kutatás és Fejlesztés

A Carlisle Fluid Technologies a hírnevét annak köszönheti, hogy élenjáró az új technológiák használatában a mai szórástechnika világában. Az olyan újítások, mint a Binks intelligens elektromos pumpa és vezérlési technológiák, valamint a DeVilbiss TransTech légsapka porlasztása tartott minket az elsők között a szórástechnológiában.

Hatalmas erőforrásokat szánunk a Kutatás és Fejlesztésre, és szorosan együttműködünk a vezető festékgyártó cégekkelés szakemberekkel a felületkezelő anyagokkal kapcsolatban, hogy folyamatosan biztosítsuk az ügyfeleink igényeinek megfelelő berendezések színvonalát.

Piacok és Iparágak

- Repülőgép Ipar és Űrtechnológia
- Mezőgazdasági gépek
- Autóipar (OEM és TIER 1)
- Motorkerékpár gyártás
- Bútoripar (fa és fém)
- Általános ipar
- Bőrdíszmű és Cipőgyártás
- Védelmi és katonai harci járművek
- Tűzhely zománc és máz
- Hajóipar
- Faipar és Asztalosipar
- Kamion és Busz
- Vasút és közlekedés
- Ipari emelőeszközök, targoncák
- És még sok egyéb...

Termék Kategóriák Szórástechnika

Minden jog fenntartva. © 2016-2019 Kaméleon Hungary Kft.