loader

Kovax

A csiszolástechnikai termékeket forgalmazó, almeloi (Hollandia) székhelyű Kovax Europe a tokói Kovax Corporation 100%-os tulajdonú leányvállalata. A vállalatot 1930-ban alapították és az egyik legnagyobb és leginnovatívabb gyártóvá nőtte ki magát a csisztolástehchnika területén. Ázsiában egyértelműen piacvezető a Kovax, Európában pedig jelenleg is keményen dolgozik azon, hogy az élmezőnybe kerüljön.

“Kiváló minőségű termékek széleskörű választékban érhetőek el a Kovax kínálatában alacsony áron.”

A Kovax termékei teljes mértékben átlátják és átfogják a csiszolás teljes folyamatát. Ez a tudás az alapja a termékfejelesztéseknek és -adaptációknak. A legújabb technológiák használatával együtt pedig az eredmény: a tökéletes csiszolástechnikai termék

A Kovax teljes mértékben felöleli a termékfejlesztés, gyártás és értékesítés folyamatát. Így érhető el a kiváló minőségű termékek gyors és naprakész szállítása korrekt áron. A széleskörű portfóliónak köszönhetően pedig a legtöbb csiszolási folyamatba beilleszthetőek a Kovax termékek.

Miért éppen a Kovax?

Ahogyan egy japán szervezettől elvárható, a Kovax magas minőségű termékeket kínál korrekt áron. A kiváló ár-érték arány mellett a következő érvek erősítik a Kovax termékek használatát:

• A legteljesebb portfólióval rendelkezik a piacon
• Élettartama hosszabb a versenytársak termékeinél
• Egyenletes csiszolási karcokat biztosít
• Közel 50%-os munkaidő megtakarítás érhető el
• Rugalmasság: egyedi igényekhez egyedi megoldásokat kínál
• Magas szintű, díjmentes technikai- és szervízszolgáltatásBold Text

Termék Kategóriák Csiszolástechnika

Tanúsítványok

Minden jog fenntartva. © 2016-2019 Kaméleon Hungary Kft.